Close

КАМІНИ ТА ПІЧНІ ТОПКИ

SCHMID – НІМЕЦЬКИЙ СТАНДАРТ ЯКОСТІ!

daf7f7079d5d0a812bd72d686451e6071424189778
cebud-300x169
Теплонакопичувальні плити
pechnie-topki
Пічні топки
dymohody-300x169
Димоходи
Камінні аксесуари

Ексклюзивний представник компанії Schmid в Україні

Сучасні каміни ідеально підкреслять розкішний інтер’єр вашого будинку. Німецька компанія Schmid зуміла підкорити вогонь і змусити його служити на благо, дарувати тепло і естетичну насолоду. Це найбільший німецький виробник, в продукції якого об’єдналися інновації, якість, сучасний дизайн і проста експлуатація. Будучи офіційним дилером Schmid в Україні, ми пропонуємо вам купити камін на дровах, зроблений з чавуну і сталі, повністю готовий до повноцінної роботи. Оцініть переваги.
Традиційна німецька якість
Пічні топки і каміни Schmid виробляють виключно в Німеччині. Продукція бренду – результат знаменитої німецької скрупульозності і високої відповідальності.
Сучасні технології виробництва
У компанії Schmid працює конструкторський відділ. Інженери аналізують сучасні технології, попит клієнтів і на цій основі пропонують ідеальні технічні рішення.
Асортимент для всіх ситуацій
Різноманітні варіанти дизайну, широка палітра кольорів – можна купити камін або пічну топку Schmid в Україні, ідеально відповідні інтер’єру вашого будинку.
Перевірені матеріали для виробництва
Schmid традиційно використовує матеріали з високим рівнем надійності. У місцях, що піддаються високим температурам, виробник застосовує 15-міліметровий чавун.

Нове в блозі

Вогонь в культурі багатьох народів завжди був символом тепла, спокою, розслаблення, природної сили, яка в мирних умовах забезпечує безпеку. Ці якості надихають інженерів Schmid. Фахівці компанії проводять розробку і повний цикл виробництва камінів і пічних топок. Це дозволяє гарантувати інноваційність, надійність, приголомшливий дизайн і безпеку продукції. Наша компанія – офіційний дистриб’ютор камінів Schmid в Україні. Це означає, що ми пропонуємо прямі поставки оригінальної продукції, офіційну гарантію, доступ до повного актуального асортименту. Також ми здійснюємо авторизований монтаж і обслуговування камінів. Schmid – це розкіш, яку ви заслуговуєте.